Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Down όλα τα site με ελληνικούς υπότιτλους...


Αν και όλοι το ξέραμε κανείς δεν το πίστευε ότι κάποια μέρα θα κυνηγήσουν και τις σελίδες με υπότιτλους...
Τελικά όλοι ψάχνουν να βρουν τι φταίει και πάντα τον τελευταίο καιρό καταλήγουν στο Ιντερνετ.
Για να πάρουμε τα πράματα από την αρχή εχθές 6 site που παρέχουν ερασιτεχνικές μεταφράσεις, σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, υπό τη μορφή υποτίτλων, δέχθηκαν ενημερωτική επιστολή από το νομικό τμήμα της ΕΠΟΕ που τα προειδοποιεί ότι η δραστηριότητά τους είναι παράνομη.
Αυτό αμέσως έσπειρε έναν πανικό και σχεδόν όλα τα site ανέστειλαν την λειτουργία τους επ αόριστον μέχρι να διερευνήσουν νομικά το ζήτημα.
Δεν θα ασχοληθώ με τα νομικά ζητήματα γι αυτά υπάρχει ο elawyer ούτε με τις θεωρίες που ανέφεραν μερικοί ότι τα παιδιά απέδειξαν τις δυνατότητες στους και τώρα πρέπει να τους προσλάβει κάποιος εγω θα σταθώ σε αυτούς τους ξεροκέφαλους που κάποτε χώρισαν όλο το κόσμο στα γνωστά REGION.
Επειδή όλα αυτά πάντα καταλήγουν σε οικονομικό όφελος και γιατι εγώ τα έλεγα από παλιά αν και κάποιοι ήταν κολλημένοι και δεν πιστευαν τα λεγόμενα μου.
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν είναι ένας προσωρινός πανικός αλλά ίσως και ένα μόνιμη κατάσταση αλλά ελπίζω ότι οι uploaders δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια.
Για να αυτούς και τους άλλους ρίξτε μια ματιά και εδώ .
Ισως ξαφνικά ζωντανέψει η Ελληνική Γλώσσα

0 Comments: