Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2008

Εκτός Εαυτού - The Brave One


Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνετε το ίδιο σκηνικό και άλλο ένα θρίλερ εκδίκησης είδα πάλι εχτές πάλι και αυτό σώζεται από την ερμηνεία της Jodie Foster. Αν δείτε εδώ είναι σχεδόν η ίδια συνταγή αλλά σε αυτήν την ταινία είναι ποιο καλά μαγειρεμένη!
Τώρα 5:39 το πρωί έχει τίτλο η πρωινή εκπομπή στον ΑΝΤ1 "Καλπάζει η εγκληματικότητα" και αυτό ταιριάζει γάντι με την ταινία αφού δεν έχουμε να κάνουμε με μια απλή εκδίκηση αλλά με ένα είδος τιμωρού!Τελικά είναι η ιδέα μου ή έχει στερέψει η παρθενογένεση στον κινηματογράφο ώστε να θεωρούμε ότι το μέτριο είναι και το οροφή ποιότητας για της νέες ταινίες;
Στο θέμα μας βέβαια μία ατάκα που μου άρεσε ήταν:
Αστυν.Είδες κάποιον;
Μάρτυς;Δεν είδα
κανένα....Ο κανένας με είδε!
Στο ξεκίνημα της ταινίας βλέπω τον Naveen Andrews από το Lost και λέω πήρε επιτέλους έναν πρωταγωνιστικό ρόλο...τι το ήθελα μετά από 8 λεπτά πέθανε!Είμαι γκαντέμης!
Για την υπόθεση:
Η Erica Bain (Jodie Foster) τριγυρνά στη Νέα Υόρκη με το μικρόφωνο της και ηχογραφεί ήχους της πόλης, τους οποίους μετά παίζει στον αέρα, στη ραδιοφωνική της εκπομπή, λίγο καιρό πριν από το γάμο της με τον αγαπημένο της, David (Naveen Andrews). Ένα βράδυ, μια τυπική βόλτα τους στο πάρκο θα καταλήξει σε τραγωδία όταν θα δεχτούν επίθεση από ληστές, οι οποίοι θα σκοτώσουν βάναυσα τον David και θ' αφήσουν την ίδια σε κώμα για λίγο καιρό. Μόλις συνέρχεται, προσπαθεί ν' αγοράσει ένα όπλο για προστασία. Νιώθοντας πιο σίγουρη οπλοφορώντας, η Erica επιστρέφει στην εκπομπή της. Ένα τυχαίο συμβάν θα την αναγκάσει να χρησιμοποιήσει το όπλο της και ν' αφαιρέσει μια ζωή. Μερικές μέρες αργότερα, θα ξανατραβήξει το όπλο της, αυτή τη φορά με λιγότερη σκέψη. Η φήμη του 'ανώνυμου εκδικητή' εξαπλώνεται στην πόλη και δύο αστυνομικοί αρχίζουν να ερευνούν την υπόθεση.

Τελικό συμπέρασμα:

Δείτε την και μην σας πιάσουν τύψεις αν χρειαστεί αν πάτε τουαλέτα και χάσετε κανένα 2λεπτό ... δεν θα χάσετε τίποτα αυτή θα γυρνάει ακόμα με ένα όπλο και θα σκοτώνει όποιον είναι κακός!Είχα να σας πω πολλά αλλά θα αποκαλύψω το τέλος και δεν θέλω..όχι ότι έχει και κάτι το συγκλονιστικό λέμε τώρα!
-------------------------------------------------------------------
Η καλύτερη εκδοσή που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι η The Brave One DVDRiP XViD - NeDiVx με ικανοποιητικό ήχο και καλή εικόνα εδώ και εδώ υπότιτλους.

0 Comments: