Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

Εναρξη τηλεοπτικών σειρών στα Καλωδιακά κανάλια της Αμερικής!


Σε λίγες μέρες ξεκινάν πάλι οι αγαπημένες μας σειρές που παίζονται στα αμερικάνικα καλωδιακά κανάλια και θα γεμίσουμε πάλι τα βράδια μας με αυτές τις τρομερές παραγωγές!
Δεν θα αναφέρω πάρα πολλά γιατί όλοι τις ξέρετε απλά θα πω δύο λόγια παραπάνω για κάποιες όχι και τόσο γνωστές!

Lost

Τι να πω γι αυτήν την σειρά η οποία σπάει τα κοντέρια της τηλεθέασης! Ο 4ος κύκλος ξεκινάει στης 31 Ιανουαρίου με ένα σπέσιαλ 2ωρο επεισόδιο. ΘΑ παιχτεί όλος ο κύκλος χωρίς διακοπή!


Prison Break

Μετά από τα 8 πρώτα επεισόδια και την διακοπή επανέρχεται αυτή την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου.Θα θεωρήσω τα πρώτα 8 από καλά έως πολύ καλά αλλά θα παίξει ρόλο η συνέχεια ...γιατί δεν αντέχω πάλι να το σκάσει από φυλακή!





Heroes

Αφού είδαμε τα πρώτα 11 επεισόδια στα οποία μας προετοιμάζουν για πολύ αγωνία ελπίζω ότι θα μας επιβεβαιώσουν την φήμη τους οι ήρωες και δεν θα είναι άλλη μια ευκαιρία να γεμίζουν οι σεζόν άδικα!Τότε Δευτέρα 14 Ιανουαρίου να είστε έτοιμοι!


Bionic Woman

Φέτος ξεκίνησε αυτή η σειρά και είδα τον "πιλότο" με μισή καρδιά γιατί λέω βιονική και μαλακίες...αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι δεν είναι τόσο χάλια και βλέπετε άνετα.
Ειδικά την έδωσα στον Περικλή που δεν είναι πολύ τηλεορασάκιας και ψήθηκε και μου ζητούσε νέα επεισόδια .
Μετά τα πρώτα 8 μας άφησε καλές εντυπώσεις και είμαι έτοιμος από την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου να τα δω.

My Name Is Earl

Καλά και επειδή χρειάζεται και το γέλιο αυτό μας το καλύπτει αυτή η σειρά με τον καλύτερο τρόπο.Βασικά είμαι πολύ ψημένος και αφού πέρασαν τα πρώτα 12 επεισόδια τώρα γεμίζουν οι Πέμπτες μας και ήδη βγήκε το 13 .
Πολύ γέλιο απλά πολύ γέλιο!







Californication

Μια σειρά που είδα το καλοκαίρι μέχρι και τον Οκτώβριο και μου άφησε μια πολύ καλή αίσθηση.Δύστυχος η πρώτη σεζόν τελείωσε και τον Απρίλιο ξεκινάν τα γυρίσματα για την δεύτερη.Μέχρι τότε τρέξτε να δείτε αυτήν γιατί ποτέ δεν είδα μια σειρά να συνδυάζει τόσα πολλά πράματα μαζί!

Αυτά και θα σας κρατάω ενήμερους για το τι συμβαίνει τον υπόλοιπο χειμώνα στην μακρινή ήπειρο!

0 Comments: