Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

Θανάσιμη Εκδίκηση - Death Sentence


Λίγο πριν το τέλος του χρόνου μια καλή ταινία που γιαυτό είναι υπεύθυνο το ταλέντο του Kevin Bacon .
Ο σκηνοθέτης είναι James Wan που είναι στην ουσία ο δημιουργός του -"Let the games begin!" ο δικός μου τίτλος - SAW για εσάς!
Αυτή την φορά πιστεύω βαδίζει σε ποιο φυσιολογικά μονοπάτια και χρησιμοποιεί το κλασσικό story ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ και το χρησιμοποιεί έξυπνα αφού ξεκινάει με τι άλλο...τα κλασικά video αναμνήσεις μιας ευτυχισμένης οικογένειας.Αφού μας βάζει στο νόημα πόσο αγαπάνε τον μεγάλο τους γιο έτσι ξαφνικά τον σκοτώνει.Εκει ακριβώς παίρνει τα ηνία της ταινίας ο Kevin Bacon και αποκτά η ταινία ενδιαφέρον αφού αυτός ο ηθοποιός έχει αυτην την χαρακτιριστηκή φάτσα του ατσαλένιου εκδικητή-RAMBO
Για να σας αποκαλύψω την αμαρτία μου σε πολλά σημεία το έκανα skip 5 sec. Η εξήγηση είναι μάλλον ή γιατί είχε πολλά νεκρά σημεία ή επειδή εγώ έχω βαρεθή τις σάλτσες στο ίδιο κλασσικό story
XA XA μια που είπα Rambo δείτε εδώ το τρέιλερ της νέας ταινίας το RAMBO 4 μετά από 26 χρόνια από το πρώτο!
Για την υπόθεση:
Ο Nick Hume είναι ένας επιχειρηματίας από τη Βοστόνη, που ζει με την οικογένειά του μια ήρεμη ζωή. Ένα βράδυ ο Nick θα βρεθεί μπροστά σε μια ένοπλη ληστεία, κατά τη διάρκεια της οποίας δολοφονείται ο αγαπημένος του γιος. Ο δολοφόνος θα συλληφθεί, αλλά ο Nick δεν θα μείνει ήσυχος. Αποφασίζει λοιπόν να πάρει το νόμο στα χέρια του και να κυνηγήσει όλους αυτούς που συμμετείχαν στη δολοφονία του γιου του.

Τελικό συμπέρασμα
Καλά θα είναι να μην πάτε σινεμά να την δείτε γιατί θα τα κλαίτε καλύτερα να πηγαίνατε για φαγητό.Για το σπίτι πάντως είναι καλά να την δείτε μόνος σας οι και με φίλους απλά μην τους προετοιμάσετε για κανένα Masterpiece.
-------------------------------------------------------------------
Η καλύτερη εκδοσή που κυκλοφορεί στο δίκτυο είναι η Death Sentence DVDRip XviD-iMBT με ικανοποιητικό ήχο αλλά όχι και τόσο καλή εικόνα στα σκοτεινά πλάνα λόγω χαμηλού bitrate αλλά πιστέψτε με δεν χάνετε τίποτα.(Αν την βλέπετε σε lcd με πολλές ίντσες αλλιώς οκ) εδώ και εδώ υπότιτλους.

2 Comments:

aggelos-x-aggelos said...

Καλή χρονιά και καλές προβολές!

Unknown said...

Ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και υγεία!