Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Πληροφορίες για ατύχημα.Σας παρακαλώ ΒΟΗΘΗΣΤΕ !!!!!


Το Σάββατο τα ξημερώματα και ώρα 4:30(Παρασκευή προς Σάββατο) , στην οδό Βασιλής Σοφίας κοντά στην διασταύρωση με Ρηγίλλης δύο συνάνθρωποι μας επέβαιναν σε μηχανή και από την αντίθετη κατεύθυνση ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο έρχονταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας - δηλαδή στο ρεύμα το οποίο κινούνταν η μηχανή- τους παρέσυρε και τους παράτησε αβοήθητους στην άσφαλτο. Τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά από αρκετή ώρα και είναι και οι δύο σοβαρά.Ο ένας εκ των δύο μπόρεσε να μιλήσει και δεν θυμάται τίποτα λόγο του πολύ ξαφνικού χτυπήματος.
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στο 210 52840689 η σε αυτό το email.Ακόμα μπορείτε να αφήσετε κάποιο σχόλιο έστω και ανώνυμα το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει.Ακόμα αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες με ποιον τρόπο μπορούνε να εκμεταλλευτούμε τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας(Αν υπάρχουν) ας επικοινωνήσει σε αυτό το email.

Προς bloggers : Σας παρακαλούμε αντιγράψτε αυτό το άρθρο για να το διαδώσουμε όσο μπορούμε περισσότερο για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε να βρεθεί ο ένοχος αυτής της εγκληματικής πράξεις.

Κάντε join στο σχετικό group στο Facebook
Παρακαλώ προωθήστε το .

0 Comments: