Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

Ισότητα και ΣΕΞ !!


Γενικά είμαι υπέρ της ισότητας των δύο φύλων αλλά μερικές φορές στις γυναίκες προκαλεί προσωρινή αμνησία!!Φτάσαμε στην εποχή που οι γυναίκες είναι οι κυνηγοί και εμείς τα θύματα αλλά αυτό λειτουργεί απ ότι φαίνεται αρνητικά για αυτές. Και για να εξηγούμε λέω ότι έχουν πρόβλημα να διαχειριστούν αυτό το προτέρημα αφού ξέρουν ότι με το κατά πόσο ανοίγουν τα πόδια τους και σε ποίον μπορούν να πετύχουν σχεδόν τα πάντα!! Εντάξει θα μου πείτε δεν είναι όλες ίδιες και τόσο όμορφες...
Εδώ είναι η παγίδα όμως επειδή η όχι όμορφες(Δεν λέω την λέξη από Α) έχουν αναπτύξει την τέχνη ενώ οι άλλες δεν χρειάζεται γιατί έχουν το χάρισμα.Και εδώ μπαίνει το ερώτημα είναι η εμπειρία η το ταλέντο ποιο χρήσιμο;Βασικά για τις όμορφες δυσκολεύει η ζωή τους αντιστρόφως ανάλογα με τα χρόνια τους ενώ οι άλλες έχουν φροντίσει να καπαρωθούν και έχουν πνίξει το κουνέλι για καλά. Χα χα.
Δεν θέλω να κατηγορηθώ για μισογύνης και σταματώ εδώ αλλά θα σας πώ τον προβληματισμό ενός φίλου μου.
Λοιπόν αποδεχόμενος την σεξουαλική απελευθέρωση άνετα αν μια γυναίκα μόνη της η με καμία φίλη της κάνει βόλτα με το αμάξι και δει έναν τρελό γκόμενο μπορεί να σταματήσει και να τον πει "έχω ορμές και θέλω να κάνουμε σεξ εδώ και τώρα μέσα στο αμάξι"... 99% ο άντρας θα ενδώσει και θα την πηδήξει!!!Τώρα αν γίνει και το ίδιο με έναν άντρα στην θέση του οδηγού τότε 99% θα τον πει η γυναικάρα "Αντε χάσου ρε Μαλακα!!!!
Λοιπόν τι λέτε τώρα ποιος είναι το Αδύνατο Φύλο;;;;;;

2 Comments:

Unknown said...

bres mia metria emfanisiaka gia na exeis kai ta dyo! k kalo sex kai kykloforisimi kopela!! xexexe!! oso gia tis voltes me to amaksi tha sou pw apla oti einai dyskolo 1: na petyxeis ksafnika ena koukli sto dromo sou (edw den petyxaineis oute sta barakia!!) kai 2: k na ton petyxeis mallon tha exei gkomena k de tha katsei!! xexexe!! etsi erxetai i isorropia sta 2 fyla!!

Unknown said...

Diladi esena an se petixi kapios ston dromo ti 8a eleges???