Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Vicky Cristina and me Barcelona!

Καταπληκτική η ταινία αλλά το καλύτερο ήταν που βρέθηκα και εγώ στην Βαρκελώνη και ένιωσα από κοντά τον λόγο που αυτή η πόλη μαγνητίζει τους πάντες...
Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση είναι ο τρόπος που οδηγούνε και τα πολύ αργά φανάρια τους αφού μια φόρα χρονομέτρησα 4¨30 λεπτά αναμονή σε κόκκινο.Υπάρχει βέβαια εξήγηση αφού εκεί όλα είναι ρυθμισμένα σωστά και δίνετε πάντα προτεραιότητα στους πεζούς γιαυτό αν δεν υπάρχει σημαντικός λόγος να έχετε αμάξι το μετρό και τα πόδια σας είναι ο καλύτερος τρόπος να κυκλοφορήσετε.
Τρομερή εμπειρία ήταν η επίσκεψη στο ναό των ποδοσφαιρόφιλων το Camp Nou και η παρακολούθηση ενός αγώνα το οποίο με έκανε να αλλάξω γνώμη για το ποδόσφαιρο και να καταλάβω ότι στην Ευρώπη είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέαμα!!!

Διαπίστωσα βέβαια το τίμημα μιας μεγαλούπολης αφού ειδικά στο μετρό μόνο Ισπανούς δεν έβλεπες :-) αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.Καλό είναι να την επισκεφτείτε άνοιξη προς καλοκαίρι γιατί το καλοκαίρι θα γίνετε χαμός. δεν έμεινα πολλές μέρες γιατί έπρεπε να πάω Βαλένθια αλλά αυτό που με στεναχώρησε ότι την μέρα που έφευγα είδα μία πινακίδα που ανακοίνωνε την έναρξη του GSMA Mobile World Congress.
Τώρα που το σκέφτομαι να μια καλή δικαιολογία για του χρόνου!!!!

0 Comments: