Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007

Επιτέλους μια καταπληκτική Ελλήνικη ταινία


Από καθαρά τυχαίους λόγους άργησα να δω αυτή την ταινία και τελικά μου έκανε καλό αφού μετά από δύο μέρες έπεσα να κοιμηθώ και ξύπνησα 5:30 τα ξημερώματα. Έψαχνα να δω καμιά ταινία όχι πολύ βαριά γιατί δεν την παλεύω!!!!
Λοιπόν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και χάρηκα επειδή κατάλαβα ότι σε αυτήν την χώρα υπάρχουν ακόμα κάποια άτομα που έχουν να δώσουν καλό Ελληνικό κινηματογράφο!!!!
Το θέμα από ότι κατάλαβα είναι να μας δείξει ο σκηνοθέτης ότι όσο και ψηλά φτάσει κάποιος πάντα αναζητά την απλότητα και την επιστροφή στα βασικά και αυτό έχει εφαρμογή σε όλα τα θέματα ψυχολογικά ,ερωτικά... Ξέρετε ότι οι καιροί που ζούμε είναι πολύπλοκοι ακόμα και για την λεγόμενη "απλή καθημερινότητα"
Η πραγματικότητα είναι ότι μέσα από την πολυπλοκότητα έχουμε χάσει την απλότητα που πάντα μας βοηθούσε να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα ακόμα και αυτά που φαίνονται άλυτα! Υπάρχει μία θεωρία ότι ένα σύστημα αναπτύσσει ιδιότητες που τα μέρη από το οποίο αποτελείτε δεν είχε ποτέ.Έτσι πρέπει να λύνουμε κάποια προβλήματα όσο είναι ακόμα απλά γιατί μετά θα πάρουν μια μορφή την οποία δεν θα κατανοούμε και δεν θα είμαστε ικανοί να δώσουμε λύση.
Εν τω μεταξύ ανακάλυψα για ποιο λόγο μια φίλη μου έχει κολλήσει με ένα τραγούδι ...
Να μην ξεχάσω να αναφέρω να ακούσετε το καταπληκτικό cd soundtrack της
ταινίας.

Υ.Γ.
Προχτές ξεκίνησε η προβολή μιας καταπληκτικής ταινίας που θα πάω να δώ αυτήν την εβδομάδα . Η ταινία είναι το "El Greco" του Ιωάννη Σμαραγδή.

0 Comments: